Nieuws

24 September 2023

Restart

Lees meer

8 June 2023

All round experience - PT * Cross Gym * Sportvasten

Beste keuze qua sporten ooit!

Lees meer

20 January 2023

Maak jij van je goede voornemen een succes dit jaar?

De start van het nieuwe jaar is voor veel mensen het moment om nieuwe plannen te maken. Veel mensen hebben ook goede voornemens op het gebied van hun gezondheid. Meer ontspanning zoeken, afvallen, gezonder leven of meer gaan sporten bijvoorbeeld.

Lees meer

6 December 2022

Sportvasten, iets voor jou?

De decembermaand is gestart. Een maand vol gezelligheid met familie en vrienden, vaak in combinatie met lekker eten. Ook de maand waarin wij merken dat het lastig kan zijn om gezonde en sportieve doelen vast te houden. Als dit voor jou het geval is, dan is sportvasten misschien wel de aanpak voor jou!

Lees meer

29 August 2022

Terug in je ritme

Is sporten voor jou al een gewoonte?De zomervakantie is weer achter de rug. Het moment van ontspanning, lekker weer en je gedachten even helemaal ergens anders op kunnen richten. Na de vakantie is het altijd weer even schakelen om weer je in je ritme te komen.

Lees meer

31 May 2022

Gebruik jij deze bewezen ‘superfoods’ al?

Deze keer een artikel over “superfoods” broccoli, bosbessen, koffie en uien. Broccoli Broccoli is een krachtpatser. Het zit boordevol vezels, vitamine C, A, K, B-9 en kleine hoeveelheden kalium en fosfor. Het heeft ook een hoog gehalte aan glucoraphanine, dat wordt omgezet in sulforafaan. Sulfforafaan neutraliseert gifstoffen en vermindert ontstekingen.

Lees meer

31 May 2022

Sportvasten, een enorm fijn traject!

Enorm fijn traject! Resultaten behalen is altijd fijn maar vooral de mentale switch en het ontdekken van je patronen vind ik zeer waardevol! Heel tevreden! Thanks Joël voor de prettige begeleiding.

Lees meer

16 May 2022

Cafeïne tijdens koolhydraatarm dieet voor betere sportresultaten?

Volg je een koolhydraatarm dieet en wil je voorkomen dat je voortgang remt, of je spieren verliest? Misschien is slim gebruik van cafeïne dan waardevol voor jou! Volg je een koolhydraatarm dieet, dan zal je merken dit dit invloed kan hebben op de energie die je hebt voor sport.

Lees meer

29 April 2022

Weer met plezier sporten na een blessure

Eind 2017 liep ik een heftige knieblessure op. Na jaren van fysio en focus op het herstel van mijn knie was ik nog steeds onzeker en lukte het sporten amper. Hulp zoeken bij PPT bleek een schot in de roos.

Lees meer

22 February 2022

Voor Thai Kickboksen raad ik Personal Performance Training aan

Ervaring met kickbokstraining van A. uit Den Haag. Via google zoekmachine was ik op zoek naar een ervaren Personal Trainer op het gebied van Thai kickboksen (muay thai) Sterker in het leven staan. Ik heb voor Personal Performance Training gekozen omdat de slogan die ze hebben: ‘Sterker in het leven staan’ mij overtuigd heeft.

Lees meer

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze cookie policy hier.