Terug in je ritme

29 August 2022

Terug in je ritme

IS SPORTEN VOOR JOU AL EEN GEWOONTE?

De zomervakantie is weer achter de rug. Het moment van ontspanning, lekker weer en je gedachten even helemaal ergens anders op kunnen richten. Na de vakantie is het altijd weer even schakelen om weer je in je ritme te komen.

Studie of werk begint weer, andere vaste activiteiten. Voor je het weet staat je agenda vol met afspraken en is het alsof je er niet tussenuit geweest bent.

Maar misschien wil je proberen na je vakantie het gevoel van ontspanning wat langer vast te houden. Of heb je je voorgenomen om andere prioriteiten te stellen. Dan is dit het moment om te werken aan het opbouwen van nieuwe gewoontes.

Bewegen als gewoonte

Ditzelfde geldt voor sporten. Minder dan de helft van de Nederlanders beweegt genoeg. Terwijl iedereen weet dat sporten belangrijk is, zowel voor je lichamelijke als geestelijke gezondheid. Toch is dat precies zo’n gewoonte die lastig vast te houden is.

Twijfel je of jij genoeg beweegt? Doe de online test eens op https://beweegrichtlijnentest.nl/ en kijk of jij voldoende beweegt.

Steun in de rug

We zien vaak dat het aan de motivatie om te gaan sporten niet ligt. Voor sommige mensen is de drempel om te gaan sporten hoog, anderen hebben moeite met het volhouden, bijvoorbeeld als je niet snel genoeg het resultaat ziet waar je op hoopt. Gelukkig kunnen we jou helpen met het opbouwen van sporten als een nieuwe, positieve gewoonte. Door het stellen van de juiste, realistische doelen, de oefeningen te vinden die bij jou en jouw doelen passen en het bieden van de juiste begeleiding.

Wil jij aan de slag met sporten en een gezonde sportgewoonte opbouwen? Dan is dit het moment om aan de slag te gaan!

#Backtoschool #Backtowork #Backtotraining

Recente berichten

Maak jij van je goede voornemen een succes dit jaar?

20 January 2023

Maak jij van je goede voornemen een succes dit jaar?

Sportvasten, iets voor jou?

6 December 2022

Sportvasten, iets voor jou?

Terug in je ritme

29 August 2022

Terug in je ritme

Gebruik jij deze bewezen ‘superfoods’ al?

31 May 2022

Gebruik jij deze bewezen ‘superfoods’ al?

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze cookie policy hier.