Testimonials

20 January 2023

Een geweldige ervaring!

Ik heb begin januari de sport vasten gedaan, zonder te weten wat ik kon verwachten. Ik had eerder al bootcamps gedaan, maar dit was wel anders. Na een voorbespreking met Joel, besloot ik het een kans te geven. In het begin was ik een beetje bevreesd voor de mate van organisatie rond elke dag, maar het was echt waardevol.

Lees meer

31 May 2022

Sportvasten, een enorm fijn traject!

Enorm fijn traject! Resultaten behalen is altijd fijn maar vooral de mentale switch en het ontdekken van je patronen vind ik zeer waardevol! Heel tevreden! Thanks Joël voor de prettige begeleiding.

Lees meer

29 April 2022

Weer met plezier sporten na een blessure

Eind 2017 liep ik een heftige knieblessure op. Na jaren van fysio en focus op het herstel van mijn knie was ik nog steeds onzeker en lukte het sporten amper. Hulp zoeken bij PPT bleek een schot in de roos.

Lees meer

22 February 2022

Voor Thai Kickboksen raad ik Personal Performance Training aan

Ervaring met kickbokstraining van A. uit Den Haag. Via google zoekmachine was ik op zoek naar een ervaren Personal Trainer op het gebied van Thai kickboksen (muay thai) Sterker in het leven staan. Ik heb voor Personal Performance Training gekozen omdat de slogan die ze hebben: ‘Sterker in het leven staan’ mij overtuigd heeft.

Lees meer

22 November 2021

Het sportvasten is mij goed bevallen door de goede begeleiding

Via Google heb ik Personal Performance Training gevonden toen ik zocht naar een personal training in het statenkwartier. In overleg en na een intake heb ik het sportvasten programma gevolgd. Het sportvasten is mij goed bevallen door een goede duidelijke uitleg. Gedurende het sportvasten ben ik 7 kilo afgevallen. Ik zou jullie zeker aanraden bij anderen. Blijf zo doorgaan.

Lees meer

28 October 2021

Ik zou sportvasten zeker aanraden

Ik ben via een vriendin bij Joël terecht gekomen. Mijn doel was om fitter te worden en een paar kilo kwijt te raken. Het sportvasten programma was wel heel zwaar in combinatie met onder andere fulltime werken. Achteraf bleek het goed te doen en ik ben heel blij met het resultaat! Ik zou het sportvasten zeker aanraden bij anderen en heb dit inmiddels ook gedaan.

Lees meer

27 September 2021

Het waren 10 pittige dagen, maar de resultaten mogen er zijn

Via een vriend, die ook het sportvastprogramma heeft gevolgd, ben ik bij Joël terecht gekomen. Het waren 10 pittige dagen, maar de resultaten zijn uitstekend. Gewichtsverlies, een betere conditie en een perfecte en veilige begeleiding gedurende elke stap van het programma. Ik kan dit aanbevelen aan iedereen die de wens heeft om zich beter in zijn of haar lichaam te voelen.

Lees meer

14 September 2021

De persoonlijke aandacht tijdens de trainingen maakte dat ik elke week met plezier ging sporten

De persoonlijke aandacht tijdens de trainingen maakte dat ik elke week met plezier ging sporten. Joël is erg sterk in het werken met mindset en dit hielp me enorm om mijn beperkingen in een ander perspectief te zien. Met heel veel lachen en af en toe een traan leerde ik focus te houden op wat echt belangrijk voor me is in het leven. Personal training was daarin een waardevolle tool.

Lees meer

16 July 2021

7,2 kg afvallen in tien dagen is een goed begin om mijn lichaam te blijven bewegen

Zeer effectief! Het tiendaagse programma is zeer effectief, maar moeilijk. Als u werkt, kan het ingewikkeld zijn om beide te doen. Het kan zijn dat u een paar dagen vrij moet nemen. Kijkend naar een maandag tot maandag, zou je die drie dagen na de vastentijd moeten nemen. 7,2 kg in tien dagen is een goed begin om mijn lichaam te blijven schudden en bewegen.

Lees meer

18 June 2021

Ik waardeer de persoonlijke benadering en aanmoedigende houding tijdens trainingen

Na tien maanden personal training bij PPT moest ik helaas stoppen, omdat ik nu verhuis naar een ander deel van de stad. Maar al die tien maanden heb ik genoten van de persoonlijke benadering en zeer aanmoedigende houding. De trainer was zeer ondersteunend en positief. En tegelijkertijd daagde hij me uit en pushte hij een beetje toen hij zag dat ik er klaar voor was om meer vooruitgang te boeken.

Lees meer

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze cookie policy hier.