Medische fitness

Sterker in het leven staan

Beperkte bewegingsvrijheid en pijn kunnen veel invloed op je plezier in het leven hebben. Lichamelijke problemen kunnen o.a. ontstaan door een verkeerde houding tijdens dagelijkse bezigheden, RSI (kans), stressfactoren, hart- en vaatziekten, gewrichtsaandoeningen, bekkeninstabiliteit en andere oorzaken.

Vraag nu een gratis intake aan

Medische Fitness betekent bij ons verantwoord trainen en persoonlijke aandacht voor mens en klacht. En als het ware de brug vormen tussen fysiotherapie en fitness, zodat je weer beter kunt bewegen, fitter wordt en lekkerder in je vel komt te zitten.

Relatie als basis

Personal Performance Training onderscheidt zich door de focus op de persoonlijke relatie. Iemand die weet hoe hij jou kan prikkelen en een goed beeld heeft van jouw persoonlijke situatie, is veel beter in staat je te helpen duurzaam resultaat te bereiken. Vandaar dat veel van onze klanten voor een langere tijd bij ons trainen.

Vrijblijvend intakegesprek

Interesse in Medische Fitness? Neem dan contact op voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek maken we een heldere omschrijving van je klacht. Daarnaast doen we een aantal tests om je belastbaarheid te bepalen. We nemen samen door wat mogelijk is in de trainingen. Het doel van Medische Fitness is om je conditie te verbeteren, belastbaarheid te verhogen, klachten te verminderen en te voorkomen. Hou je aan dit gesprek een goed gevoel over, dan maken we graag een vervolgafspraak.

Gratis intake

Interesse in Medische Fitness en wil je weten of er een klik is met onze personal trainers? Neem dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Akkoord gebruik gegevens

Wat anderen over medische fitness bij
Personal Performance Training zeggen

Deskundig en effectief

Ik wilde na een keizersnede op een verantwoorde manier weer gaan sporten en gewicht verliezen. Daarom koos ik voor een personal trainer met kennis van medische fitness. Hij heeft de know how om op een verantwoorde manier te trainen.

- Bianca

Eindelijk voel ik me weer lekker fit!

Door een pijnlijke blessure in mijn linkerknie moest ik van mijn orthopeed stoppen met hockey. Samen met Joël heb ik mijn doel bereikt. Hij is ervaren, deskundig, enthousiast, geeft persoonlijke aandacht en maatwerk. Ook heb ik geen last meer van blessures.

- Eduard

..aldus de fysiotherapeut van R.

“Ik ben onder de indruk. Deze personal trainer weet wat hij doet. Het is een jongen met brains. Het is fantastisch wat hij onder deze condities met jou heeft bereikt”

- fysiotherapeut van R.

Laat zelf een review achter via Facebook

Snel naar

Medische Fitness Werkwijze

1 Kennismaking

Dit kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Wij vertellen graag welke mogelijkheden er voor jou zijn. In dit gesprek kan je ons vertellen wat jouw verwachtingen en wensen zijn. We zorgen samen voor een heldere omschrijving van jouw klacht(en). Daarnaast testen we jouw belastbaarheid. Is de prettige klik er, dan plannen wij graag een revalidatietraject in.

2 Revalidatiefase

In de revalidatiefase ga je trainen. Samen met je Medische Fitness instructeur doe je specifieke oefeningen om de klachten te behandelen en je belastbaarheid te vergroten.

3 Re-activatiefase

Wanneer de klachten verminderen ga je in de Medische Fitness naar de re-activatie fase. Hierin werk je aan de verbetering van je algehele conditie en kracht.

Je kunt altijd met ons een herhalingstraining afspreken.

Restart

24 September 2023

Restart

All round experience - PT * Cross Gym * Sportvasten

8 June 2023

All round experience - PT * Cross Gym * Sportvasten

Maak jij van je goede voornemen een succes dit jaar?

20 January 2023

Maak jij van je goede voornemen een succes dit jaar?

Sportvasten, iets voor jou?

6 December 2022

Sportvasten, iets voor jou?

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze cookie policy hier.