Kickboksen

Sterker in het leven staan

Ben je zoek naar weerbaarheid? Wil je kennis maken met kickboksen / Muay Thai? Of wil je je kickbokstechnieken verbeteren? Onze ervaren en deskundige kickbokstrainer traint met beginners én gevorderden. Dit gebeurt met persoonlijke aandacht, veel plezier en in een rustige en veilige omgeving in Den Haag.

Vraag nu een gratis intake aan

De training bestaat uit veel techniek, op de juiste manier stoten en trappen in combinatie met zak- en focuspadtraining. Eventueel kan hier clinchen en werpen aan toegevoegd worden. Het resultaat is meer weerbaarheid, conditie, overzicht en kennis.

Kickboksen is voor iedereen

Kickboksen is voor iedereen. De tijd dat alleen mannen deze mooie sport uitoefenden is al lang voorbij. Er zijn al veel actieve vrouwelijke kickboksers, die de voordelen ervan ervaren. Je werkt tenslotte aan je conditie, kracht en je weerbaarheid.

Vrijblijvend intakegesprek

Interesse in Kickboksen / Muay Thai? Neem dan contact op voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek vertel je wat je wensen en verwachtingen zijn. We nemen samen je doelstelling door: wat je wil trainen? Waarvoor? Hoe vaak? Hoe lang en waar wil je trainen? De kickbokstrainer doet een aantal tests om te zien waar je nu staat. Houd je aan dit gesprek een goed gevoel over? Dan maken we graag een vervolgafspraak.

Gratis intake

Interesse in Kickboksen / Muay Thai en wil je weten of er een klik is met onze personal trainers? Neem dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Akkoord gebruik gegevens

Wat anderen over kickboksen bij
Personal Performance Training zeggen

Geen stok achter de deur meer nodig!

Ik wil techniek leren, sportief bezig zijn en een betere conditie opbouwen in een voor mij prettige omgeving. Joël kon mij hier met zijn ervaring en kennis heel goed mee helpen.

- Remko

Leuk en verrassend!

Door Joël zijn manier van trainen heb ik echt 10 top lessen gehad waarin ik de basis heb geleerd en ook veel lol heb gehad. Als ik iemand hoor die wil leren kickboksen zal ik Joël zeker aanbevelen!

- Debby

Elke les leer ik iets nieuws

Joël stimuleert je om je grens op te zoeken en verleggen. Met zijn jarenlange ervaring leer ik de technieken van de sport. Ook als het naar mijn gevoel minder goed ging, ga ik met een goed gevoel de deur uit en kijk ik uit naar de volgende les!

- Dominique

Laat zelf een review achter via Facebook

Snel naar

Kickboksen Werkwijze

1 Kennismaking

Dit kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Wij willen je graag vertellen wat de mogelijkheden voor jou zijn. In dit gesprek kan jij ons vertellen wat jouw verwachtingen en wensen zijn. Dat wil zeggen dat we kijken wat jouw doelstelling is. Waarvoor, hoe vaak, hoelang en waar je wilt trainen. Zo krijgen wij een goed beeld van elkaar en krijg je een gratis advies over jouw huidige gezondheidssituatie. Mocht je hier een goed gevoel aan overhouden, dan maken wij graag een vervolgafspraak voor de testsessie.

2 Testsessie

Hierin worden de intakeformulieren en medische vragenlijst ingevuld. Daarna volgt een persoonlijke test en een lichaamscompositiemeting. Hierin meten wij je beginsituatie en aan de hand van deze gegevens stellen we jouw persoonlijk trainingsprogramma op.

3 Training

Het persoonlijk trainingsprogramma wordt gestart op de gewenste locatie. Vanaf nu wordt ook je eetpatroon in de gaten gehouden. In deze trainingsperiode zullen wij meerdere keren evaluatiegesprekken voeren en eventueel een testmeting aangaan.

Indien gewenst kun je aan het eind van de trainingsperiode een herhalingstraining doen.

Viking Run Water Edition 13km 2024

24 June 2024

Viking Run Water Edition 13km 2024

Restart

24 September 2023

Restart

All round experience - PT * Cross Gym * Sportvasten

8 June 2023

All round experience - PT * Cross Gym * Sportvasten

Maak jij van je goede voornemen een succes dit jaar?

20 January 2023

Maak jij van je goede voornemen een succes dit jaar?

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze cookie policy hier.