Bootcamp

Sterker in het leven staan

Je wilt graag actief zijn in de buitenlucht? Je traint graag met anderen? En je zoekt een unieke urban work out? Dan is onze bootcamp training iets voor jou!

Vraag nu een gratis intake aan

Onze Personal Trainers hebben een ruim aanbod aan trainingen voor bootcamp in Schevingen. Onder deskundige begeleiding krijg je een ideale work out en combinatie van kracht-, coördinatie- en uithoudingsoefeningen in groepsverband. Je bepaalt zelf het niveau en hoe diep je gaat. Gegarandeerd plezier én resultaat!

Bootcamptraining

Bootcamp bij Personal Performance Training, een samenwerking met Bootcampteam, is een buitentraining voor zowel vrouwen als mannen, gericht op conditieverbetering door intensieve intervaltraining. Wij trainen de basale motorische aspecten van het lichaam, zoals uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie, snelheid en lenigheid. Je traint zowel in groepjes als individueel. De lessen zijn altijd zeer gevarieerd, pittig, uitdagend, een groepsresultaat en vooral met veel PLEZIER!!

Personal Performance Training organiseert Bootcamp in samenwerking met BOOTCAMPTEAM.

Bootcamp schema

Meedoen aan een bootcamp? Schrijf je dan in op deze pagina. Personal Performance Training organiseert Bootcamp sessies op meerdere niveaus, houd hier bij het inschrijven rekening mee. Twijfel je welke groep voor jou het meest geschikt is? Neem dan gerust contact op!

Gratis proefles

Interesse in Bootcamptraining? Vraag dan nu een gratis proefles aan.

Akkoord gebruik gegevens

Snel naar

Bootcamp Werkwijze

1 Aanmelden

Om mee te doen met een bootcamp training meld je je als eerste aan voor je gratis proefles. Gebruik daarvoor het formulier op deze pagina of neem contact op.

2 Proefles

Tijdens de gratis proefles ervaar je onze bootcamp training. Als de training je bevallen is en bij je past kan je ervoor kiezen om vaker mee te doen.

3 Strippenkaart

Meedoen aan de bootcamp trainingen is op basis van een strippenkaart. Je kunt kiezen uit strippenkaarten van 1, 5, 10, 20 of 30 strippen.

Restart

24 September 2023

Restart

All round experience - PT * Cross Gym * Sportvasten

8 June 2023

All round experience - PT * Cross Gym * Sportvasten

Maak jij van je goede voornemen een succes dit jaar?

20 January 2023

Maak jij van je goede voornemen een succes dit jaar?

Sportvasten, iets voor jou?

6 December 2022

Sportvasten, iets voor jou?

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze cookie policy hier.