Onze trainers

Joël van Wijk

Joël van Wijk

Joël is een ervaren Personal-, kickboks- en bootcamptrainer. Zijn training is een combinatie van kracht, duurtraining, balanstraining met onderdelen uit het kickboksen. Plezier, persoonlijke en professionele aandacht staan daarbij centraal. Het is zijn drijfveer om samen met jou je doelen te helpen halen.

Ramon Fiedler

Ramon Fiedler

Ramon is als Personal Trainer gespecialiseerd in Medisch Fitness. Hij combineert fysieke training (Medisch Fitness) met mentale coaching. Zijn training helpt je lichamelijk en geestelijk bij de aanpak van je blessure of chronische lichamelijke klacht. Hij vormt daarmee een brug tussen fysiotherapie en fitness.

Pigi Afo

Pigi Afo

Pigi is een fitnesstrainer en Pilates-instructeur. Doordat Pigi zelf actief is als wedstrijdhardloopster weet zij als geen ander doelen te stellen en deze te bereiken. Dit is precies wat ze tijdens haar trainingen wil overbrengen. Pigi studeerde af aan de Universiteit voor Lichamelijke Opvoeding en Sportwetenschappen in Athene, met als specialisatie aangepaste lichamelijke activiteit. Door haar ervaring als coach heeft ze geleerd dat elk lichaam en ieders behoeften anders zijn en veranderen. Ze bouwt graag een betekenisvolle relatie op met haar cliënten, om momenten van ontspanning te creëren uit de dagelijkse stress en het dagelijkse leven. Combineert oefeningen die bij uw doelen passen, door middel van een veilige, uitdagende en leuke manier van trainen!

Jeffrey Boers

Jeffrey Boers

Jeffrey Boers is sportfan, bootcamp- en kickbokstrainer. Thai/kickboksen is al ruim 15 jaar zijn passie. De trainingen van Jeffrey zijn pittig, uitdagend en bestaan uit een combinatie van kracht- en conditietraining en alle technische aspecten uit het Thai/kickboksen. Of je nu een puberende tiener bent die een uitlaatklep nodig heeft, een beginner die op een leuke manier kennis wil maken met het de sport of een ervaren vechtsporter die zijn of haar techniek wil aanscherpen, hij wil jou daarin ondersteunen.

Yannick Slothouber

Yannick Slothouber

Yannick Slothouber is 29 jaar, geboren en getogen in Den Haag. Na zijn studie Start to Move Fitvak A en B personal trainer is Yannick ruim vijf jaar werkzaam als personal trainer, zowel in groepsverband als één op één. Hij maakt mensen graag bewust van het belang van bewegen. Niet alleen bewegen om het bewegen, maar om iemand te laten zien dat je geestelijk en lichamelijk mooie doelen kan behalen.

‘Ik vind het mooi om mijn klanten te zien stralen nadat zij positieve resultaten hebben geboekt, maar zal uiteraard ook helpen en motiveren wanneer het een training wat minder gaat.

Wij doen het uiteindelijk samen. Ik kijk ernaar uit om met jou jouw doelen te behalen!‘

Patrick

Patrick

Patrick is een ervaren personal trainer, vechtsport- en bootcampinstructeur. Ik heb altijd op het hoogste niveau meegedaan in judo en ju jitsu, waar ik 3e van de wereld ben geworden, Europees kampioen en meerdere malen nationaal kampioen. Met mijn passie voor sport ben ik naar het Johan Cruyff Instituut gegaan en heb ik Sportwetenschap en Voeding gestudeerd. Toen ik 24 werd, ben ik verhuisd naar Stockholm, Zweden, om het nationale team van Zweden te trainen in ju jitsu en als personal trainer te werken gedurende de laatste 9 jaar. Ik heb altijd de vechtsportdisciplines judo, ju jitsu, Braziliaans ju jitsu, boksen, kickboksen en MMA getraind en onderwezen. Mijn doel is om de beste versie van jezelf te maken en je de persoonlijke aandacht te geven die je nodig hebt om dat te bereiken.

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze cookie policy hier.