Over PPT

Sterker in het leven staan

Achter de stap om (onder begeleiding) te gaan sporten zit vaak een diepere motivatie. Of het nu is om af te vallen, meer uithoudingsvermogen op te bouwen of meer spieren op te bouwen. Uiteindelijk draait het om jezelf te verbeteren. Dingen te kunnen doen die je nu nog niet kan, of je beter voelen over jezelf. Dit is het doel waar de trainers van Personal Performance Training je graag mee willen helpen: Sterker in het leven staan!

Vrijblijvend intakegesprek

Interesse in Personal Performance Training en wil je weten of er een klik is met onze personal trainers? Wil jij weten of wij kunnen helpen jou sterker in het leven te laten staan? Neem dan contact op voor een intakegesprek. In dit gesprek we jouw wensen en verwachtingen. We nemen samen jouw doelstellingen door: wat wil je trainen, waarvoor, hoe vaak, hoe lang en waar wil je trainen. Je krijgt van ons een gratis advies over je gezondheidssituatie. Hou je aan dit gesprek een goed gevoel over, dan maken we graag een vervolgafspraak voor een testsessie.

Gratis intake

Interesse in Personal Performance Training en wil je weten of er een klik is met onze personal trainers? Neem dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Akkoord gebruik gegevens

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze cookie policy hier.