Personal Training

Sterker in het leven staan

Wil je fitter en sterker worden, maar lukt het niet alleen? Persoonlijke en professionele begeleiding maakt het verschil! Personal Training helpt je om je doelen te bereiken en deze ook op lange termijn vast te houden.

Vraag nu een gratis intake aan

Personal Training gaat verder dan begeleiding van een workout. Uiteraard staan de juiste oefeningen en goede uitvoering hiervan centraal tijdens een sessie, maar de basis van onze begeleiding is de persoonlijke relatie die wij opbouwen. Wij investeren graag tijd om jou te leren kennen, te weten hoe we jou optimaal kunnen motiveren en prikkelen. Zodat we jou continu kunnen helpen het beste uit jezelf te halen.

Relatie als basis

De training en gebruikt materiaal zijn uiteraard van topkwaliteit, maar Personal Performance Training onderscheidt zich vooral door de focus op de persoonlijke relatie. Iemand die weet hoe hij jou kan prikkelen en een goed beeld heeft van jouw persoonlijke situatie, is veel beter in staat je te helpen duurzaam resultaat te bereiken. Vandaar dat veel van onze klanten voor een langere tijd bij ons trainen.

Vrijblijvend intakegesprek

Interesse in Personal Training en wil je weten of er een klik is met onze personal trainers? Neem dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek vertel je wat je wensen en verwachtingen zijn. We nemen samen door wat je doelstelling is: wat je wil trainen, waarvoor, hoe vaak, hoe lang en waar je wil trainen. Je krijg van ons een gratis advies over je huidige gezondheidssituatie. Hou je aan dit gesprek een goed gevoel over, dan maken we graag een vervolgafspraak voor een testsessie.

Gratis intake

Interesse in Personal Performance Training en wil je weten of er een klik is met onze personal trainers? Neem dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Akkoord gebruik gegevens

Wat anderen over personal training bij
Personal Performance Training zeggen

Goed afgestemd trainingsprogramma

Joël heeft tijdens het intakegesprek oprechte interesse getoond in mijn wensen en medische voorgeschiedenis (knieklachten + rugklachten). Binnen een paar dagen ontving ik een trainingsprogramma, afgestemd op mijn wensen!

- Jeanine

Leuk en verrassend!

Ik was geen sportschool type maar dat is sindsdien wel veranderd. Ramon weet meer dan voldoende variatie in de oefeningen aan te brengen en elke training was weer anders. Dat maakt het leuk en verrassend.

- Nico W.

Ook mentaal veel sterker

Niet alleen ben ik fysiek veel sterker geworden, ook mentaal ben ik veel sterker geworden.

- Stefan van Buuren

Laat zelf een review achter via Facebook

Snel naar

Personal Training Werkwijze

1 Kennismaking

Dit kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Wij vertellen graag welke mogelijkheden er voor jou zijn. In dit gesprek kan je ons vertellen wat uw verwachtingen en wensen zijn. We stellen samen realistische doelstellingen op: Waarvoor, hoe vaak, hoelang en waar wil je trainen? Is de prettige klik er, dan maken wij graag een vervolgafspraak voor de testsessie.

2 Testsessie

Hierin worden de intakeformulieren en medische vragenlijst ingevuld. Daarna volgt een persoonlijke test en een lichaamscompositiemeting. Hierin maken we een meting van jouw beginsituatie en aan de hand van deze gegevens stellen we je persoonlijk trainingsprogramma op.

3 Training

Het persoonlijk trainingsprogramma wordt gestart op de gewenste locatie. Vanaf nu wordt ook je eetpatroon in de gaten gehouden. In deze trainingsperiode zullen wij meerdere keren evaluatiegesprekken voeren en eventueel een testmeting aangaan.

Restart

24 September 2023

Restart

All round experience - PT * Cross Gym * Sportvasten

8 June 2023

All round experience - PT * Cross Gym * Sportvasten

Maak jij van je goede voornemen een succes dit jaar?

20 January 2023

Maak jij van je goede voornemen een succes dit jaar?

Sportvasten, iets voor jou?

6 December 2022

Sportvasten, iets voor jou?

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze cookie policy hier.