Weer sporten na de lockdown

18 May 2021

Weer sporten na de lockdown

Vanaf 19 mei mogen we weer binnen sporten! Wij kijken er enorm naar uit om weer aan de slag te gaan en we doen er alles aan dat jij weer veilig kunt trainen. Veel trainingsgewoonten zijn aanzienlijk veranderd tijdens de lockdown, daarom is het niet verstandig meteen te hard of zonder goede begeleiding van stapel te lopen. Misschien heb je covid gehad en wil je kijken of je, naast revalideren, ook fitter kunt worden. Of heb je een goede basisconditie, maar wil je in zeer korte tijd ‘back in shape’ komen? Dit kan bij ons allemaal.

WERKEN AAN DE BASIS

De lockdown heeft op veel vlakken impact op ons gehad. Of je nu eerder sportte of niet, velen van ons hebben veel minder bewogen of gesport dan ze eigenlijk zouden willen. We kunnen ons voorstellen dat de goede voornemens om vaker een blokje te gaan hardlopen of die online work-out te doen er misschien niet van zijn gekomen. Om een goede basis te leggen en de conditie weer op te bouwen raden we het aan om met een personal trainer te starten. Naast het begeleiden van een training, staan we bij PPT voor het opbouwen van een persoonlijke en langdurige band. Zo weten we wat jou motiveert, wat je aankunt, uitdaagt en waar we je het best mogelijk kunnen stimuleren. We stellen een specifiek doel en werken er samen naartoe dat jij de beste resultaten behaalt.

REVALIDATIE NA COVID-19

We horen het meer: aanhoudende klachten na het oplopen van covid-19. Bij Personal Performance Training hebben we veel ervaring met medische fitness. Hierin slaan we de brug tussen fitness en fysiotherapie, met verantwoorde training en persoonlijke aandacht. Het opbouwen van een persoonlijke en langdurige band tussen cliënt en trainer staat bij ons bovenaan. Onze focus ligt op een goed herstel, verbetering van de gezondheid, in veilige en gecontroleerde omgeving.

SNEL IN VORM KOMEN

Heb je een goede basisconditie en wil je in zeer korte tijd terug in vorm komen? Dan is Sportvasten (Fittergy) mogelijk iets voor jou. In 10 dagen ga je met deze wetenschappelijk bewezen trainingsmethode aan de slag, waar je je lichaam traint over te schakelen van een suiker- naar vetverbrandingsmodus. Het resultaat is op korte termijn merkbaar en te zien. Deze 10-daagse cursus is onder begeleiding van een personal trainer die je, naast trainen, ook begeleidt in wat je eet. Het is een snelle en efficiënte manier om weer in vorm te komen en je uithoudingsvermogen op te krikken. Het doel is om de omschakeling van suiker naar vetverbranding vast te houden en je levensstijl zo te veranderen dat overtollige vetreserves verminderen en het resultaat behouden blijft. Om deze cursus te kunnen volgen is een basisconditie noodzakelijk.

Wil je graag sporten met een personal trainer, maar doe je dat liever buiten? Dit is geen enkel probleem. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We kijken ernaar uit je vanaf 19 mei weer in onze studio te mogen verwelkomen!

Recente berichten

Restart

24 September 2023

Restart

All round experience - PT * Cross Gym * Sportvasten

8 June 2023

All round experience - PT * Cross Gym * Sportvasten

Maak jij van je goede voornemen een succes dit jaar?

20 January 2023

Maak jij van je goede voornemen een succes dit jaar?

Sportvasten, iets voor jou?

6 December 2022

Sportvasten, iets voor jou?

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze cookie policy hier.