Wat voor resultaat kan je verwachten na twee weken sportvasten?

24 June 2021

Wat voor resultaat kan je verwachten na twee weken sportvasten?

Tijdens het sportvastenprogramma werken we in 10 dagen intensief, zowel op het gebied van voeding als sport om jouw lichaam om te laten schakelen van de verbranding van suiker naar de verbranding van vet.

VOOR WIE IS SPORTVASTEN GESCHIKT?

Heb je het gevoel dat je tegen een plafond aanloopt met sporten, of merk je een snak naar zoetigheid? Waarschijnlijk kan sportvasten je dan over een drempel heen helpen. Omdat sportvasten in korte tijd best veel van jouw lichaam vraagt, willen we zeker weten dat dit programma op dit moment past bij jou. Dit doen we tijdens een intakegesprek. Misschien past op dit moment een regulier personal training programma, of medische fitness beter bij jou. Als dit het geval is zullen we dit bespreken tijdens de intake.

WAAROM IS SPORTVASTEN WAARDEVOL?

Jouw lichaam kan op meerdere soorten brandstof functioneren. Met ons huidige eetpatroon leven we helemaal of grotendeels op het verbranden van suiker. Je lichaam kan echter ook vet als brandstof gebruiken. Dit kan alleen niet tegelijk.

Door jouw lichaam tijdens het sportvasten over te laten schakelen naar vetverbranding in plaats van suiker als brandstof te gebruiken heeft dit een direct voordeel: je verbrandt lichaamsvet. Misschien nog wel belangrijker: je traint jouw lichaam om makkelijker een ‘metabolic switch’ (metabolische omschakeling) te maken. Op deze manier kan je, met de juiste voeding, ook na het sportvasten, makkelijker deze omschakeling van brandstof maken. Hier vertellen we je tijdens het programma alles over!

WAT ZIJN REALISTISCHE RESULTATEN

We zien bij deelnemers waardevolle resultaten. 2 tot 6 kilo verlies van lichaamsgewicht, 3 tot 7 cm minder buikomvang, energieker gevoel, betere sportresultaten. Ook kan het programma jouw cholesterolwaarden en bloeddruk verbeteren.

‘Een nieuwe start met een verbeterde conditie en minder kilo’s!’

HOE WERKT SPORTVASTEN BIJ PERSONAL PERFORMANCE TRAINING

Zoals je kunt lezen is sportvasten een kort maar intensief programma. Gedurende dit programma krijg je uiteraard de begeleiding die hierbij past. Zowel op de momenten dat je komt sporten, of de momenten dat je net even dat zetje in je rug nodig hebt.

Bij Personal Performance Training staat jouw gezondheid en welzijn centraal. Dit gaat verder dan een centimeter buikomvang, of extra kilo gewicht verliezen. Ons doel is dat jij je lekker voelt in je lichaam. Vanaf de kennismaking tijdens de intake, de begeleiding tijdens het programma als de nazorg staat dat centraal.

Recente berichten

Een transformatieve reis naar gezondheid en vitaliteit

5 March 2024

Een transformatieve reis naar gezondheid en vitaliteit

Super ervaring kickboxen Den Haag!

4 February 2024

Super ervaring kickboxen Den Haag!

Trainen bij PPT is een aanrader!!

14 January 2024

Trainen bij PPT is een aanrader!!

Personal training dat is toch niks voor mij?

5 January 2024

Personal training dat is toch niks voor mij?

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze cookie policy hier.