Sportieve Vlogger (m/v) gezocht

26 July 2016

Sportieve Vlogger (m/v) gezocht

Hou jij je bezig met gezondheid en sport en vind je het leuk om te vloggen? Personal Performance Training heeft een uitdaging voor je!

Sportvasten is een tiendaags programma, waarbij een zeer specifiek (beperkt) eetprogramma wordt gecombineerd met sporten. Deze combinatie van sporten en beperkte voeding doet wat met je lichaam, tijdens het tiendaagse programma en hierna.

Om te laten zien wat het programma echt met iemand doet, zoeken we een vlogger uit Den Haag die open staat voor deze uitdaging en de ontwikkelingen in de vorm van een Vlog wil delen. Het sportvasten programma is bedoeld voor mensen die al actief met hun gezondheid bezig zijn, dit is dus een voorwaarde om mee te kunnen doen.

Jouw bijdrage

Het doel is een serie vlogs te maken over sportvasten. Hiervoor vlog je eenmaal voorafgaand aan het programma, dagelijks tijdens het programma (10x) en minstens eenmaal na het programma. We willen met deze vlogs een eerlijk beeld schetsen van sportvasten en de begeleiding tijdens dit programma. De inhoud van de vlogs is dus objectief, we verwachten hierbij wel dat alle aspecten van het programma aan bod komen.

Bijdrage Personal Performance Training

Personal Performance Training stelt voor de geselecteerde vlogger een sportvasten programma ter beschikking, inclusief begeleiding tijdens en direct na het programma. Daarnaast zal Personal Performance Training de vlogs actief delen via haar communicatiekanalen, zoals Facebook, website en Youtube.

Inschrijven

Vul onderstaand formulier in met je persoonlijke gegevens, een korte introductie van jezelf, je sportgeschiedenis en je vlogervaring. Inschrijven kan tot 12 augustus 2016. Personal Performance Training selecteert uiterlijk 17 augustus 2016 de vlogger en brengt per mail alle inschrijvers op de hoogte.

Voorwaarden

  • Personal Performance Training kiest uit de aanmeldingen een vlogger op basis motivatie, sport- en vlogervaring.
  • Personal Performance Training voorziet de deelnemende vlogger van alle benodigdheden voor het sportvastenprogramma, inclusief begeleiding tijdens en direct na het programma.
  • Deelnemende vlogger gaat ermee akkoord dat Personal Performance Training de vlogs betreffende sportvasten gebruikt als promotie, zowel tijdens als na het sportvastprogramma, uiteraard met vermelding van de maker. Deelnemende vlogger stelt hiervoor de beelden beschikbaar aan Personal Performance Training.

Recente berichten

Een transformatieve reis naar gezondheid en vitaliteit

5 March 2024

Een transformatieve reis naar gezondheid en vitaliteit

Super ervaring kickboxen Den Haag!

4 February 2024

Super ervaring kickboxen Den Haag!

Trainen bij PPT is een aanrader!!

14 January 2024

Trainen bij PPT is een aanrader!!

Personal training dat is toch niks voor mij?

5 January 2024

Personal training dat is toch niks voor mij?

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze cookie policy hier.