Personal Performance Training gaat verbouwen!

25 January 2022

Personal Performance Training gaat verbouwen!

PT-studio aan de Groot Hertoginnelaan wordt uitgebreid en vernieuwd

Eind februari gaat Personal Performance Training de PT-studio in de Groot Hertoginnelaan uitbreiden en verbouwen. Met het vertrek van de fysiotherapeut ontstaat er extra ruimte voor personal training.

Uitbreiden ruimte voor personal training

De ruimte die op dit moment gebruikt wordt door de fysiotherapeut zal toegevoegd worden aan de PT-studio. Hierdoor zal er meer ruimte komen voor personal training en de nieuwe  apparatuur van Techno gym en Life Fitness. Groot voordeel hiervan is dat er meerdere trainers tegelijk kunnen werken in de studio. Dus vaker plek om te trainen!

Frisse eigentijdse trainingsstudio

De uitbreiding van de PT-studio is een goede aanleiding om met een frisse blik naar de beschikbare ruimte te kijken. Dankzij de extra ruimte is er plek voor nieuwe apparatuur. Zo kunnen jullie vanaf maart trainen in een frisse, uitgebreide trainingsstudio.

Fysiotherapie

Het vertrek van de fysiotherapeut maakt deze extra ruimte voor personal training mogelijk. Dit heeft wel als gevolg dat we geen ‘in house’ fysiotherapie meer bieden. In samenwerking met fysiotherapeuten in de buurt, blijft de combinatie van fysiotherapie en personal training uiteraard mogelijk. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten!

Wanneer

De verbouwing vindt plaats in week 8 en 9 (21 februari tot 6 maart). In deze periode is de PT-studio gesloten. Uiteraard gaan de outdoor personal training en training op andere locaties wel door als de PT-studio gesloten. Rond deze tijd houden we jullie per mail en app op de hoogte, zodat jullie snel weer aan de slag kunnen in de vernieuwde studio!

Recente berichten

Een transformatieve reis naar gezondheid en vitaliteit

5 March 2024

Een transformatieve reis naar gezondheid en vitaliteit

Super ervaring kickboxen Den Haag!

4 February 2024

Super ervaring kickboxen Den Haag!

Trainen bij PPT is een aanrader!!

14 January 2024

Trainen bij PPT is een aanrader!!

Personal training dat is toch niks voor mij?

5 January 2024

Personal training dat is toch niks voor mij?

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze cookie policy hier.