default

16 April 2014

Personal Performance Training gaat de supplementen van Virtuoos verkopen

Wil jij hoogwaardige supplementen gebruiken voor het sporten/levenstijl? Wij werken vanaf nu met de supplementen van Virtuoos. Deze supplementen worden ook gebruikt door de topsport van Nederland denk aan: Sven Kramer, Epke Zonderland etc. Zie hieronder meer informatie over de supplementen. Wil je ze afnemen stuur mij dan een mail, of privé berichtje.

WAT IS VIRTUOOS?

Virtuoos is een innovatieve Nederlandse onderneming die zich richt op de ontwikkeling, marketing en verkoop van hoogwaardige voedingssupplementen voor sporters. Achter het merk Virtuoos staat een multidisciplinair academisch team dat bestaat uit farmaceuten, biochemici en bedrijfskundigen. Het doel van Virtuoos is om high-end voedingssupplementen te ontwikkelen die aansluiten bij de individuele en steeds veranderende behoeften en leefstijlen van sporters. Dit doet het bedrijf door middel van ‘co-creatie’ in nauwe samenwerking met specifieke afnemers en doelgroepen.

TOPSPORT

Virtuoos kent haar oorsprong in de topsport. Vele nationale – en internationale topatleten, wielrenners, schaatsers, triatleten, vechtsporters, voetballers, hockeyers, tennissers, roeiers en andere sporters gebruiken dagelijks deze effectieve en 100% dopingvrije sportvoedingssupplementen. Virtuoos gebruikt uitsluitend superieure biologisch actieve grondstoffen in haar supplementen. Daarnaast wordt standaard elke batch uit de Oranje Topsportlijn gekeurd door de Nederlandse Dopingautoriteit.

ACTIEVE LEVENSSTIJL

Voor personen met een gezonde en actieve levensstijl heeft Virtuoos de Blauwe productlijn (blauwe verpakkingen) ontwikkeld. In deze hoogwaardige producten zijn de nieuwste innovaties en technieken uit de Oranje Topsportlijn verwerkt. Dit is vergelijkbaar met Formule 1 wagens en gewone personenauto´s. Zo heeft iedereen die een auto rijdt plezier van technieken die in de Formule 1 zijn bedacht. Identiek werkt het met het zoeken naar een optimale ondersteuning van het lichaam met voedingssupplementen.

Recente berichten

Restart

24 September 2023

Restart

All round experience - PT * Cross Gym * Sportvasten

8 June 2023

All round experience - PT * Cross Gym * Sportvasten

Maak jij van je goede voornemen een succes dit jaar?

20 January 2023

Maak jij van je goede voornemen een succes dit jaar?

Sportvasten, iets voor jou?

6 December 2022

Sportvasten, iets voor jou?

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.
Bekijk onze cookie policy hier.