Mattijn Venhuizen

Personal Trainer Mattijn - Personal Performance Training

Mattijn Venhuizen

Mattijn Venhuizen is Personal Trainer, hardloopcoach en geeft verschillende groepslessen.

Zelf is Mattijn echt een multi-sporter. Naast (beach)volleybal heeft hij meerdere marathons gelopen en heeft een uitstap gemaakt richting triatlon. Een aantal jaar geleden heeft Mattijn zelfs meegedaan aan het WK triatlon in Londen. Nu doet Mattijn af en toe een obstacle run of trailrun tussendoor omdat hij altijd een uitdaging nodig heeft.

Mattijn deelt zijn passie voor sport het liefste met zo veel mogelijk mensen en is daarom al jaren werkzaam in de sportbranche. Met de diploma’s fitness A & B, Personal Trainer, loop- en conditietrainer en mental coaching op zak, gaat hij resultaatgericht met je aan de slag om je doelstelling te halen. Ieder persoon is immers uniek. Met zijn kennis en enthousiasme laat Mattijn je net even een stapje extra zetten.

Tegenwoordig krijgen we steeds meer te horen wat we wel en niet mogen op het gebied van voeding en training. Helaas zitten hier een hoop fabeltjes tussen en zien veel mensen door de bomen het bos niet meer. Mattijn helpt mensen graag hier duidelijkheid in te krijgen. Mattijn verwelkomt de cliënten van Personal Performance Training in de Personal Training studio in Den Haag.