Marciano van den Hooven

Marciano van den Hooven

Marciano van den Hooven

Mag ik jullie voorstellen Marciano van den Hooven, 3 jaar geleden afgestudeerd als fysiotherapeut aan Hogeschool Leiden. Daar heeft hij in 4 jaar alle ins en outs van het bewegend functioneren van de mens geleerd.

De afgelopen 3 jaar heeft hij ervaring op gedaan als fysiotherapeut in verschillende eerstelijns praktijken.

Als fysiotherapeut ligt de nadruk met name op de revaliderende patiënt. Samen sta je uren in de ‘sportschool’ te werken aan de doelen die door hem of haar zijn gesteld. Doelen op het gebied van krachttoename, conditionele verbetering en ga zo maar door. Het mag duidelijk zijn dat er een enorm raakvlak is met personal training. Naast het fysiek begeleiden van mensen in het behalen van het doelen is Marciano van mening dat dit niet los gezien kan worden van psyche en gedrag. Zijn tweede passie is dan ook het coachen van personen om de gestelde doelen zo effectief en zo snel mogelijk te behalen. Hij doet dit met behulp van een eclectische coaching strategie vanuit het Neuro Linguïstisch Programmeren of kort NLP. Een coaching opleiding die gebruik maakt van strategieën waarvan wetenschappelijk is bewezen dat werkt en dit bundelt tot een complete toolbox .

Zelf heeft Marciano zijn sporen verdient in de sportwereld. Tweemaal is hij voor Nederland uitgekomen op het Wereld Kampioenschap Wado Ryu Karate (traditioneel fight systeem) waar hij de eerste maal de zilveren mediale mee terug naar huis nam.

Het mag duidelijk zijn dat hij graag aan de slag gaat om jullie zowel fysiek als mentaal te begeleiden in het behalen van jullie doelen.

TRAINERS' CLASSES