Joël van Wijk

Personal Trainer Joël van Wijk

Joël van Wijk

CONTACT TRAINER

Joël is een ervaren Personal-, Kickboks en Bootcamptrainer. Zijn training is een combinatie van kracht, duurtraining, balanstraining met onderdelen uit het kickboksen. Plezier, persoonlijke en professionele aandacht staan daarbij centraal. Het is zijn drijfveer om samen met jou je doelen te helpen halen.

Ik ben een gediplomeerd Personal Trainer en heb verschillende opleidingen gedaan, te weten Fitness A en B, Personal Trainer, Voeding en Gezondheid, een orthomoleculaire studie, kickbokstrainer, functioneel trainen en conditionele leer, workshop conditie training en workshop voeding, EREPS Registered en Sportvasten Coach.

Ik ben al jaren werkzaam bij verschillende fitnesscentra in de regio Zuid-Holland. Vanuit die ervaring heb ik gezien dat veel mensen hun fitnessdoelstellingen (zoals afvallen) helaas niet halen. Als personal trainer kan ik met mijn professionele begeleiding en persoonlijke aandacht uw doelstellingen wel laten behalen. Door mijn ervaring en kennis weet ik goed in te spelen op verschillende doelstellingen om zo samen het gewenste resultaat te behalen. Denkt u hierbij aan:

  • Gewichtsbeheersing
  • Kracht en conditie toename
  • Mentale fitheid

Daarbij vind ik het ook erg belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en ben ik altijd bezig met nieuwe opleidingen en cursussen.

Onze manier van trainen is een combinatie van kracht, cardio(duurtraining), functioneel en core-balans training met onderdelen uit het kickbokscircuit.

Joël bij Men of Steel Run scheveningen 2015, via denhaagdirect.nl:

Joël bij Hart van Nederland:

TRAINERS' CLASSES

  • Bootcampzat 9:00 - 10:00
  • CrossGymmaa 19:00 - 21:00
  • FitForKidswoe 15:00 - 16:00
  • CrossGymwoe 19:00 - 21:00