Skip to content
Personal_Training_Den_Haag-Personal_Performance_Training-Header_2

Ben jij een ondernemende personal trainer die samen met Personal Performance Training door wil groeien?

Lees dan snel verder, want Personal Performance Training zoekt een

Freelance personal trainer (m/v) – fulltime/parttime

Over jou
Je bent een gepassioneerde, ondernemende personal trainer met 3 tot 5 jaar werkervaring? Een echt mensenmens, in staat om het beste in mensen naar boven te halen. Je kunt mensen motiveren en uitdagen.

Als personal trainer heb je, naast de training ook ervaring met het uitvoeren van tests en opstellen van trainingsprogramma’s. Uiteraard heb je de relevante diploma’s op het gebied van personal training. Een rijbewijs en een auto zijn ook belangrijk vanwege werkzaamheden op meerdere locaties. Heb je ervaring met groepstrainingen (voor kinderen), bootcamp, pilates en/of yoga, dan is dat zeker een pré.

Ondernemende freelancer
Trainen onder de vlag van Personal Performance Training is een echte kans voor een ondernemende freelancer. Er is ruimte om jouw kwaliteiten te benutten en uit te bouwen. We hebben voldoende vraag voor een fulltime inzet en bij een goede onderlinge klik zijn er daarnaast kansen voor verdere samenwerking en groei binnen Personal Performance Training.

Over Personal Performance Training
Personal Performance Training biedt hoge kwaliteit personal training in Den Haag, Delft en Ypenburg, met een eigen trainingsstudio in Den Haag. Kijk eens rond op onze website voor de verschillende diensten die we aanbieden.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden?
Neem dan contact op met Joël van Wijk.
Email: [email protected]
Tel: 06-41 33 71 83

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Gratis intake

Interesse in Personal Performance Training en wil je weten of er een klik is met onze personal trainers? Neem dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek. 

Intakegesprek