Personal Training

Wil je fitter en sterker worden, maar lukt het niet alleen? Persoonlijke en professionele begeleiding maakt het verschil! Personal Training helpt je om je doelen te bereiken en deze ook op lange termijn vast te houden.

Ga jij de uitdaging aan? Meld je hier aan voor een gratis intakegesprek!

Personal Training gaat verder dan begeleiding van een workout. Uiteraard staan de juiste oefeningen en goede uitvoering hiervan centraal tijdens een sessie, maar de basis van onze begeleiding is de persoonlijke relatie die wij opbouwen. Wij investeren graag tijd om jou te leren kennen, te weten hoe we jou optimaal kunnen motiveren en prikkelen. Zodat we jou continu kunnen helpen het beste uit jezelf te halen.

Relatie als basis

De training en gebruikt materiaal zijn uiteraard van topkwaliteit, maar Personal Performance Training onderscheidt zich vooral door de focus op de persoonlijke relatie. Iemand die weet hoe hij jou kan prikkelen en een goed beeld heeft van jouw persoonlijke situatie, is veel beter in staat je te helpen duurzaam resultaat te bereiken. Vandaar dat veel van onze klanten voor een langere tijd bij ons trainen.

Vrijblijvend intakegesprek

Interesse in Personal Training en wil je weten of er een klik is met onze personal trainers? Neem dan contact op voor een vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek vertel je wat je wensen en verwachtingen zijn. We nemen samen door wat je doelstelling is: wat je wil trainen, waarvoor, hoe vaak, hoe lang en waar je wil trainen. Je krijg van ons een gratis advies over je huidige gezondheidssituatie. Hou je aan dit gesprek een goed gevoel over, dan maken we graag een vervolgafspraak voor een testsessie.

Personal Training Werkwijze

1. Kennismakingsgesprek

Dit kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Wij vertellen graag welke mogelijkheden er voor jou zijn. In dit gesprek kan je ons vertellen wat uw verwachtingen en wensen zijn. We stellen samen realistische doelstellingen op: Waarvoor, hoe vaak, hoelang en waar wil je trainen? Zo krijgen wij een goed beeld van elkaar en krijg je een gratis advies over je huidige gezondheidsituatie. Is de prettige klik er, dan maken wij graag een vervolgafspraak voor de testsessie.

2. Testsessie

Hierin worden de intakeformulieren en medische vragenlijst ingevuld. Daarna volgt een persoonlijke test en een lichaamscompositiemeting. Hierin maken we een meting van jouw beginsituatie en aan de hand van deze gegevens stellen we je persoonlijk trainingsprogramma op.

3. Trainingsfase

Het persoonlijk trainingsprogramma wordt gestart op de gewenste locatie. Vanaf nu wordt ook je eetpatroon in de gaten gehouden. In deze trainingsperiode zullen wij meerdere keren evaluatiegesprekken voeren en eventueel een testmeting aangaan.

4. Herhalingstraining

Indien gewenst kan je aan het eind van de trainingsperiode periodiek een herhalingstraining doen.

Ga jij de uitdaging aan? Meld je hier aan voor een gratis intakegesprek!

Lees hier alle testimonials