Onze trainers

Personal-Trainers_1000x693_150dpi_Joel

Joël van Wijk

Joël is een ervaren Personal-, kickboks- en bootcamptrainer. Zijn training is een combinatie van kracht, duurtraining, balanstraining met onderdelen uit het kickboksen. Plezier, persoonlijke en professionele aandacht staan daarbij centraal. Het is zijn drijfveer om samen met jou je doelen te helpen halen.

Personal-Trainers_1000x693_150dpi_Ramon

Ramon Fiedler

Ramon is als Personal Trainer gespecialiseerd in Medisch Fitness. Hij combineert fysieke training (Medisch Fitness) met mentale coaching. Zijn training helpt je lichamelijk en geestelijk bij de aanpak van je blessure of chronische lichamelijke klacht. Hij vormt daarmee een brug tussen fysiotherapie en fitness.

Personal-Trainers_1000x693_Marciano

Marciano van den Hooven

Marciano van den Hooven is drie jaar geleden afgestudeerd als fysiotherapeut aan Hogeschool Leiden. In vier jaar tijd heeft hij alle ins en outs van het bewegend functioneren van de mens geleerd.

Personal_Trainer_Mattijn-Personal_Performance_Training

Mattijn Venhuizen

Mattijn Venhuizen is Personal Trainer, hardloopcoach en geeft verschillende groepslessen. Met de diploma’s fitness A & B, Personal Trainer, loop- en conditietrainer en mental coaching op zak, gaat hij resultaatgericht met je aan de slag. Daarnaast helpt hij mensen duidelijkheid te krijgen op het gebied van voeding en training. Mattijn is werkzaam in de Personal Training studio in Den Haag.

Personal_Trainer_Robin-Personal_Performance_Training

Robin van Deursen

Robin van Deursen is ruim tien jaar werkzaam als personal trainer en deed veel ervaring op in verschillende sportscholen. Zijn passie voor fitness maken hem tot een trainer die cliënten, op motiverende en effectieve manier, doelen helpt bereiken.

\’Lekkerder in je vel, met meer energie zie je en doe je dingen gewoonweg anders\’.

Personal_Trainer_Jeffrey-Personal_Performance_Training

Jeffrey Boers

Jeffrey Boers is sportfan, bootcamp- en kickbokstrainer. Thai/kickboksen is al ruim 15 jaar zijn passie. De trainingen van Jeffrey zijn pittig, uitdagend en bestaan uit een combinatie van kracht- en conditietraining en alle technische aspecten uit het Thai/kickboksen. Of je nu een puberende tiener bent die een uitlaatklep nodig heeft, een beginner die op een leuke manier kennis wil maken met het de sport of een ervaren vechtsporter die zijn of haar techniek wil aanscherpen, hij wil jou daarin ondersteunen.

Personal_Trainer_Ramon-T-Personal_Performance_Training

Ramón Tromp

Ramón Tromp is al 30 jaar fitnessfanaat en heeft inmiddels 10 jaar beroepsmatige ervaring in het gepassioneerd overbrengen van zijn ruime kennis van fitness. Hij heeft personal fitnesstrainingen op maat gegeven bij verschillende sport- en gezondheidsorganisaties. Ramón vindt het een prachtige uitdaging om mensen duurzaam te enthousiasmeren voor fitness. Tegelijkertijd begeleidt hij hen naar de beste fysieke en mentale versie van zichzelf en helpt hij ze hun gewenste niveau te behouden.

Personal trainers

Dexter Wessel

Dexter Wessel is Personal Trainer en coach op het gebied van triathlon en hardlopen. Hij heeft het TTN1 diploma van de Nederlandse Triatlon Bond behaald en is gecertificeerd als personal trainer door de Hogeschool van Amsterdam. Met jaren aan ervaring met hardlopen, coachen en lesgeven in zijn tas, zal hij op een relaxte, persoonlijke en holistische manier met je aan het werk gaan. Wat hij het mooist vindt, is mensen helpen hun persoonlijke doelen te behalen. Dexter werkt in de Personal Performance Studio in Den Haag.