Skip to content

Onze trainers

Personal-Trainers_1000x693_150dpi_Joel

Joël van Wijk

Joël is een ervaren Personal-, kickboks- en bootcamptrainer. Zijn training is een combinatie van kracht, duurtraining, balanstraining met onderdelen uit het kickboksen. Plezier, persoonlijke en professionele aandacht staan daarbij centraal. Het is zijn drijfveer om samen met jou je doelen te helpen halen.

Personal-Trainers_1000x693_150dpi_Ramon

Ramon Fiedler

Ramon is als Personal Trainer gespecialiseerd in Medisch Fitness. Hij combineert fysieke training (Medisch Fitness) met mentale coaching. Zijn training helpt je lichamelijk en geestelijk bij de aanpak van je blessure of chronische lichamelijke klacht. Hij vormt daarmee een brug tussen fysiotherapie en fitness.

personal-performance-training-trainer-pigi

Pigi Afo

Pigi is een fitnesstrainer en Pilates-instructeur. Doordat Pigi zelf actief is als wedstrijdhardloopster weet zij als geen ander doelen te stellen en deze te bereiken. Dit is precies wat ze tijdens haar trainingen wil overbrengen. Pigi studeerde af aan de Universiteit voor Lichamelijke Opvoeding en Sportwetenschappen in Athene, met als specialisatie aangepaste lichamelijke activiteit. Door haar ervaring als coach heeft ze geleerd dat elk lichaam en ieders behoeften anders zijn en veranderen. Ze bouwt graag een betekenisvolle relatie op met haar cliënten, om momenten van ontspanning te creëren uit de dagelijkse stress en het dagelijkse leven. Combineert oefeningen die bij uw doelen passen, door middel van een veilige, uitdagende en leuke manier van trainen!
Personal_Trainer_Jeffrey-Personal_Performance_Training

Jeffrey Boers

Jeffrey Boers is sportfan, bootcamp- en kickbokstrainer. Thai/kickboksen is al ruim 15 jaar zijn passie. De trainingen van Jeffrey zijn pittig, uitdagend en bestaan uit een combinatie van kracht- en conditietraining en alle technische aspecten uit het Thai/kickboksen. Of je nu een puberende tiener bent die een uitlaatklep nodig heeft, een beginner die op een leuke manier kennis wil maken met het de sport of een ervaren vechtsporter die zijn of haar techniek wil aanscherpen, hij wil jou daarin ondersteunen.

Personal_Trainer_Robin-Personal_Performance_Training

Robin van Deursen

Robin van Deursen is ruim tien jaar werkzaam als personal trainer en deed veel ervaring op in verschillende sportscholen. Zijn passie voor fitness maken hem tot een trainer die cliënten, op motiverende en effectieve manier, doelen helpt bereiken.

\’Lekkerder in je vel, met meer energie zie je en doe je dingen gewoonweg anders\’.

Personal Trainer Yannick

Yannick Slothouber

 Yannick Slothouber is 29 jaar, geboren en getogen in Den Haag. Na zijn studie Start to Move Fitvak A en B personal trainer is Yannick ruim vijf jaar werkzaam als personal trainer, zowel in groepsverband als één op één. Hij maakt mensen graag bewust van het belang van bewegen. Niet alleen bewegen om het bewegen, maar om iemand te laten zien dat je geestelijk en lichamelijk mooie doelen kan behalen.

‘Ik vind het mooi om mijn klanten te zien stralen nadat zij positieve resultaten hebben geboekt, maar zal uiteraard ook helpen en motiveren wanneer het een training wat minder gaat.
Wij doen het uiteindelijk samen. Ik kijk ernaar uit om met jou jouw doelen te behalen!‘

Personal trainers

Dexter Wessel

Dexter Wessel is Personal Trainer en coach op het gebied van triathlon en hardlopen. Hij heeft het TTN1 diploma van de Nederlandse Triatlon Bond behaald en is gecertificeerd als personal trainer door de Hogeschool van Amsterdam. Met jaren aan ervaring met hardlopen, coachen en lesgeven in zijn tas, zal hij op een relaxte, persoonlijke en holistische manier met je aan het werk gaan. Wat hij het mooist vindt, is mensen helpen hun persoonlijke doelen te behalen. Dexter werkt in de Personal Performance Studio in Den Haag.  
Personal-Trainers_1000x693_Marciano

Marciano van den Hooven

Marciano van den Hooven is drie jaar geleden afgestudeerd als fysiotherapeut aan Hogeschool Leiden. In vier jaar tijd heeft hij alle ins en outs van het bewegend functioneren van de mens geleerd.

Personal_Trainer_Mattijn-Personal_Performance_Training

Mattijn Venhuizen

Mattijn Venhuizen is Personal Trainer, hardloopcoach en geeft verschillende groepslessen. Met de diploma’s fitness A & B, Personal Trainer, loop- en conditietrainer en mental coaching op zak, gaat hij resultaatgericht met je aan de slag. Daarnaast helpt hij mensen duidelijkheid te krijgen op het gebied van voeding en training. Mattijn is werkzaam in de Personal Training studio in Den Haag.