Over PT-Studio

PT-Studio

Personal performance training PT-studio in het Statenkwartier/Duinoord is een high end health studio.

Ons team bestaat uit hoog opgeleide Personal trainers met ieder zijn eigen specialisme en coaching skills. Zij zullen u helpen met het behalen van u persoonlijke doelen.


Waar wij ons 100% in onderscheiden is de persoonlijke aandacht die wij u geven. Training krijgen van een professional met een hoog niveau van persoonlijke aandacht is wat ons concept uniek maakt. Op die manier halen we samen uw gewenste health en fitness doelstellingen, en behouden we die.

Wij specialiseren ons in het geven van personal training, kickboxing , sportvasten, bootcamp, cross gym(crossfit), medisch fitness en fysiotherapie. Wij bieden ook verschillende small group trainingen voor kleine groepen (6-14personen) Te weten: Kickboxen, Fit for kids en Crossgym.

Onze filosofie is om u zo efficiënt mogelijk te trainen en te coachen. Wij hanteren de “functionele trainen” filosofie met veel vrije lichaam bewegingen. Hierdoor is iedere training een unieke ervaring. Kortom bij ons geen grote logge machines zoals u die kent bij de standaard sportscholen.

In onze PT-studio verkopen wij hoogwaardige functionele sportwear van het merk Canterbury en voedingsuplementen van het merk EHF-Group. Kom eens kijken in de winkel!