Medische Fitness

Beperkte bewegingsvrijheid en pijn kunnen veel invloed op je plezier in het leven hebben. Lichamelijke problemen kunnen o.a. ontstaan door een verkeerde houding tijdens dagelijkse bezigheden, rsi(kans), stressfactoren, hart- en vaatziekten, gewrichtsaandoeningen, bekkeninstabiliteit en andere oorzaken.

Maak nu een afspraak voor een gratis intakegesprek!

Medische Fitness betekent bij ons verantwoord trainen en persoonlijke aandacht voor mens en klacht. En als het ware de brug vormen tussen fysiotherapie en fitness, zodat je weer beter kunt bewegen, fitter wordt en lekkerder in je vel komt te zitten.

 

Vrijblijvend intakegesprek

Interesse in Medische Fitness? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek maken we een heldere omschrijving van je klacht. Daarnaast doen we een aantal tests om je belastbaarheid te bepalen. We nemen samen door wat mogelijk is in de trainingen. Het doel van Medische Fitness is om je conditie te verbeteren, belastbaarheid te verhogen, klachten te verminderen en te voorkomen. Hou je aan dit gesprek een goed gevoel over, dan maken we graag een vervolgafspraak.

Werkwijze

1. Intake

Dit is voor een heldere omschrijving van uw klacht(en). Ook doen we een aantal testen om uw belastbaarheid te bepalen.

2. Revalidatiefase

In de revalidatiefase ga je trainen. Samen met je Medische Fitness instructeur doe je specifieke oefeningen om de klachten te behandelen en je belastbaarheid te vergroten.

3. Re-activatiefase

Wanneer de klachten verminderen ga je in de Medische Fitness naar de re-activatie fase. Hierin werk je aan de verbetering van je algehele conditie en kracht.

4. Herhalingstraining

Je kunt altijd met ons een herhalingstraining afspreken.

Geïnteresseerd in Medische Fitness?

Voor meer informatie over Medische Fitness kun je altijd contact met ons opnemen. Of laat je gegevens aan de rechterzijde achter, dan nemen wij contact met jou op.