Kickboksen

Op zoek naar weerbaarheid en wil je kennis maken met kickboksen / Muay Thai? Of je kickbokstechnieken verbeteren? Onze ervaren en deskundige trainer traint kickboksen met beginners én gevorderden. Dit gebeurt met persoonlijke aandacht, veel plezier en in een rustige en veilige omgeving in Delft, Ypenburg of Den Haag.

Ga jij de uitdaging aan? Laat hier vrijblijvend je gegevens achter voor een gratis proefles!

De training bestaat uit veel techniek, juist stoten en trappen in combinatie met zak en focuspadtraining, eventueel ook met clinchen en werpen. Het resultaat is meer weerbaarheid, conditie, overzicht en kennis.

 

Kickboksen is voor iedereen

Kickboksen is voor iedereen. De tijd dat alleen mannen deze mooie sport uitoefenden is al lang voorbij. Er zijn al veel actieve vrouwelijke kickboksers, die de voordelen ervan ervaren. Je werkt tenslotte aan je conditie, kracht en je weerbaarheid.

Vrijblijvend intakegesprek

Interesse in Kickboksen / Muay Thai? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek vertel je wat je wensen en verwachtingen zijn. We nemen samen door wat je doelstelling is: wat je wil trainen, waarvoor, hoe vaak, hoe lang en waar je wil trainen. De kickbokstrainer doet een aantal tests om te zien waar je nu staat. Hou je aan dit gesprek een goed gevoel over, dan maken we graag een vervolgafspraak.

1. Kennismakingsgesprek

Dit kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Wij willen u graag vertellen wat de mogelijkheden voor u zijn. In dit gesprek kunt u ons vertellen wat uw verwachtingen en wensen zijn. Dat wil zeggen dat we kijken wat uw doelstelling is. Waarvoor, hoe vaak, hoelang en waar u wilt trainen. Zo krijgen wij een goed beeld van elkaar en krijgt u een gratis advies over uw huidige gezondheidsituatie. Mocht u hier een goed gevoel aan overhouden, dan maken wij graag een vervolgafspraak voor de testsessie.

2. Testsessie

Hierin worden de intakeformulieren en medische vragenlijst ingevuld. Daarna volgt een persoonlijke test en een lichaamscompositiemeting. Hierin maken we een meting van uw beginsituatie en aan de hand van deze gegevens stellen we uw persoonlijk trainingsprogramma op.

3. Trainingsfase

Uw persoonlijk trainingsprogramma wordt gestart op de gewenste locatie. Vanaf nu wordt ook uw eetpatroon in de gaten gehouden. In deze trainingsperiode zullen wij meerdere keren evaluatiegesprekken voeren en eventueel een testmeting aangaan.

4. Herhalingstraining

Indien door u gewenst kunt u aan het eind van uw trainingsperiode periodiek een herhalingstraining doen.

 

 

Lees hier alle testimonials