Skip to content

FitForKids

Sterker in het leven staan

Ben jij voor jouw zoon of dochter op zoek naar een leuke sport? Personal Performance Training biedt een sportieve groepsles voor kinderen. 

Tijdens de FitForKids les werken we aan motorische vaardigheden, coördinatie, lenigheid en behendigheid. Plezier vinden wij hierbij heel belangrijk. Naast technisch beter leren bewegen, gaan we apekooien, doen we balspellen en speedletterdrills. Dankzij deze spellen wordt er ook op sociaal gebied geoefend. We creëren hiervoor een veilige leeromgeving, waarin we erop letten dat de kinderen zich op hun gemak voelen. 

plaatje1FitForKids
PPT - plaatje2FitForKids

Voor wie?

FitForKids is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar. Omdat we voor alle kinderen genoeg aandacht willen hebben, is de groep niet groter dan 8 kinderen.

FitForKids schema

De lessen FitForKids worden op woensdagmiddag gegeven in onze Personal Training Studio in Den Haag.

Enthousiast geworden over FitForKids? Schrijf je zoon of dochter dan in op deze pagina. Een proefles is altijd gratis.

Gratis proefles

Interesse in FitForKids? Vraag dan nu een gratis proefles aan.

Gratis bootcamp proefles

FitForKids werkwijze

1 Aanmelden

Om mee te doen met een FitForKids les meld je je kind eerst aan voor een gratis proefles. Gebruik daarvoor het formulier op deze pagina of neem contact op.

2 Proefles

Tijdens de gratis proefles ervaart je kind de FitForKids les en merkt je kind snel of FitForKids bij Personal Performance Training past.

3 Doe vaker mee!

Als de proefles bij je kind een succes was, dan kan je kind ervoor kiezen om vaker mee te doen. Dit kan op basis van een maandabonnement of strippenkaart. De prijzen hiervan vind je in onze prijslijst.