Bootcamp

Je wilt graag actief zijn in de buitenlucht? Je traint graag met anderen? En je zoekt een unieke urban work out of wilt tijgeren in het Scheveningse zand? Dan is onze bootcamp training iets voor jou!

Ga jij de uitdaging aan? Meld je hier aan voor een gratis proefles!

Onze Personal Trainers hebben een ruim aanbod aan trainingen voor bootcamp in Den Haag, Delft, Ypenburg en Scheveningen. Onder deskundige begeleiding krijg je een ideale work out en combinatie van kracht-, coördinatie- en uithoudingsoefeningen in groepsverband. Je bepaalt zelf het niveau en hoe diep je gaat. Gegarandeerd plezier én resultaat!

 

Bootcamptraining

Bootcamp bij Personal Performance Training, een samenwerking met Bootcampteam, is een buitentraining voor zowel vrouwen als mannen, gericht op conditieverbetering door intensieve intervaltraining. Wij trainen de basale motorische aspecten van het lichaam, zoals uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie, snelheid en lenigheid. Je traint zowel in groepjes als individueel. De lessen zijn altijd zeer gevarieerd, pittig, uitdagend, een groepsresultaat en vooral met veel PLEZIER!!

Bootcamp schema

Meedoen aan een bootcamp? Schrijf je dan in op deze pagina. Personal Performance Training organiseert Bootcamp sessies op meerdere niveaus, houd hier bij het inschrijven rekening mee. Twijfel je welke groep voor jou het meest geschikt is? Neem dan gerust contact op!

Zaterdagochtend 10:00 uur Delftse Hout Ypenburg: Conditie vereist

Bootcamp op de zaterdag om 09.00 in Delftse Hout/Ypenburg, meer oefeningen dan rennen. Dit is een bootcamp waar enige conditie een vereiste is.


Ga jij de uitdaging aan?

Schrijf je via onderstaand formulier in. Dan kom je op een mailinglijst te staan. Elke zondag en vrijdag krijg je een reminder en dan kan je jezelf inschrijven voor de les. Wij werken met een rittenkaart van bijvoorbeeld 10 lessen die 1 jaar geldig is. Of laat je contactgegevens aan de rechterzijde achter. Dan nemen wij contact met je op.

Ik wil me nu inschrijven voor Bootcamp!