Personal Training in Den Haag/Statenkwartier Testimonial Paul Schuiling

Personal Training in Den Haag/Statenkwartier Testimonial Paul Schuiling

Toen ik begon bij PPT had ik weinig tot geen sportervaring, maar wilde gezonder leven en aan mijn conditie werken. Ramon en Joel hebben een goed trainingsschema opgesteld, waardoor ik snel progressie heb kunnen maken. De fijne sfeer in de studio en professionele, maar persoonsgerichte, begeleiding dragen enorm bij aan het plezier om te gaan sporten.

In de eerste 10 weken ben ik bijna 4 kilo gewicht en 5% vet verloren. Dat was niet mijn doel, maar wel mooi meegenomen. Het fitter worden merkte ik al snel in mijn dagelijkse leven. Inmiddels nadert mijn tweede weegmoment, waarvan ik nu al weet veel verder gevorderd te zijn.

 

Ben jij ook geïnteresseerd in Personal Training?

Lees meer op de Personal Training pagina of neem contact op voor een gratis intake.