Personal Training in Den Haag Testimonial Obet

Personal Training in Den Haag Testimonial Obet

Via een vriendin van Joël ben ik ruim 2,5 jaar geleden bij PPT terecht gekomen. Al enige tijd sporten ik zelf in de gym zonder begeleiding of kennis. Hier wilde ik verandering in brengen door op zoek te gaan naar een PT’er met eigen studio.

Mijn voornaamste doel was meer spiermassa te creëren, een stuk zwaarder worden en betere kennis van het sporten in de gym. Na een prettig intake gesprek met Joel zijn we de samenwerking aangegaan. Ik kreeg netjes op de mail mijn programma met drie circuits en een voedingsschema, want aankomen doe je ook door vooral heel veel te eten.

In verband met mijn onregelmatige baan was een wekelijkse les soms lastig in te plannen, maar de regelmaat zat er goed in. Vanaf het begin ben ik begonnen met bulken. Verschrikkelijk veel eten om maar een paar honderd gram aan te komen. Na een paar maanden volgde het resultaat en vlogen de kilo’s eraan. Gecombineerd met het juiste trainingsschema van Joel ben ik van 62kg naar uiteindelijk 78kg gegaan. Ik werd sterker, groter en vond het leuk om mijzelf te zien veranderen.

Elke kwartaal een nieuw programma met drie nieuwe circuits zorgt voor de juiste variatie in de training. Ik heb de opbouw van de programma’s als erg prettig ervaren. Verder is Joel een relaxte, rustige en gezellige trainer met een doos vol kennis over het lichaam en sport. De fijne privé sfeer in zijn eigen studio draagt bij aan een veilige omgeving om te sporten. Keep up the good work!

 

Is Personal Training ook iets voor jou?

Personal Performance Training biedt Personal Training aan waarbij we je helpen fitter en sterker te worden. Lees meer op de Personal Training pagina of neem contact op voor een gratis intake.