Personal Training in Den Haag Testimonial Jeanine

Personal Training in Den Haag Testimonial Jeanine

Tijdens een opwelling ben ik binnengelopen bij Personal Performance Training. Ik was het zat om maar een abonnement bij een sportschool te hebben en geen reden hebben om te gaan en het niet weten wat de status van mijn fitheid was op het betreffende moment.

Na het intakegesprek met Joel besloot ik meteen om te starten met personal training. Joel heeft tijdens het intakegesprek oprecht interesse getoond in mijn wensen en medische voorgeschiedenis (knieklachten + rugklachten). Binnen een paar dagen ontving ik een
trainingsprogramma, afgesteld naar mijn wensen!

Twee keer per week trainde ik zelfstandig, en 1x per week met joel. Voor mij was het meest belangrijk dat ik een stok achter de deur had, waardoor ik doordeweeks trainde, in plaats van thuis op de bank bleef zitten.

Het meest fijne is de periodecontrole die joel uitvoert, je programma erop aanpast en altijd naar je wensen vraagt. Elke week evalueert joel over hoe het afgelopen week is gegaan.
Na afloop is er gelegenheid om te douchen en tijd voor een lekkere espresso. Zeker een aanrader!

 

Wil je meer weten over Personal Training?

Personal Performance Training biedt Personal Training aan waarbij we je helpen fitter en sterker te worden. Lees meer op de Personal Training pagina of neem contact op.