Sportvasten in Den Haag testimonial Jan-Paul en Willemijn

Sportvasten in Den Haag testimonial Jan-Paul en Willemijn

Fittergy Sportvasten in Den Haag bij Personal Performance Training

Begin oktober zijn wij samen de uitdaging aangegaan die sportvasten heet, als experiment. Beide hadden we onze eigen doelen (fitter worden, laatste kilo’s kwijt na zwangerschap, doorbreken/nog bewuster worden van eetpatronen).


Fitter in 10 dagen

De 10 dagen zijn ons goed bevallen, de resultaten nog beter! Jan-Paul heeft voornamelijk hard gelopen buiten, Willemijn elke dag op de crosstrainer. De eerste 6 dagen waren we vrij, tijdens de opbouwdagen zijn we weer gaan werken. Het hele experiment is ons zeer goed bevallen. Op momenten hebben we het even zwaar gehad, het is voornamelijk een mentale uitdaging (je lijf kan toe met minder/geen eten maar je hoofd wil het wel). Na 10 dagen waren we beide meer dan 5,5 kilo kwijt geraakt en een stuk fitter dan voor het sportvasten.

Nu inmiddels 1,5 maand verder zijn de kilo’s er nog steeds af, we zijn nog steeds fitter dan we voor het sportvasten waren en hebben we van een aantal eetgewoontes afscheid genomen! Wij kunnen het iedereen aanraden om dit experiment eens met jezelf aan te gaan. We zijn superblij met de ervaring en het resultaat, wie weet in de toekomst nog eens. Dan met weer nieuwe doelen!

Wil je meer weten over Fittergy Sportvasten?

Bij Personal Performance Training wordt je begeleid door een gecertificeerde Fittergy Sportvasten coach. Lees meer op onze sportvasten pagina of neem contact op.