Personal Training in Den Haag Testimonial Jacintha

Personal Training in Den Haag Testimonial Jacintha

Iets minder dan een jaar geleden begon ik met trainen bij Personal Performance training. Eigenlijk met als doel om even wat sterker te worden en daarna weer zelf te gaan trainen in de sportschool. Dit liep alleen iets anders…

het trainen met Robin is zo leuk dat ik hier eigenlijk niet meer mee wil stoppen! Inmiddels is er veel veranderd: ik voel me fitter, sterker en zit stukken lekkerder in mijn vel. De trainingen zijn afwisselend en uitdagend.

Door de rust, het vertrouwen en de professionele begeleiding
kan ik inmiddels oefeningen waarvan ik nooit gedacht had dat ik het kon! Kortom: ik kan dit iedereen aanbevelen.

Wil je meer weten over Personal Training?

Personal Performance Training biedt Personal Training aan waarbij we je helpen fitter en sterker te worden. Lees meer op de Personal Training pagina of neem contact op.