Personal Training in Den Haag Testimonial Jinny

Personal Training in Den Haag Testimonial Jinny

PPT zit bij mij om de hoek en ben er een aantal keer voorbij gelopen maar bleef nieuwsgierig. Na leuk telefonisch contact met Joel besloot ik om 20 personal training sessies te boeken. Dit begon met een intake en fittest. Mijn algehele gezondheid werd nauwkeurig gemeten en een aantal dagen later kreeg ik een sportschema op maat toegestuurd per mail.

In korte tijd veel sterker geworden

Robin werd mijn personal trainer. Op zich had ik een prima conditie en geen overgewicht, mijn doelstelling was dan ook fitter worden en spiermassa opbouwen. Mijn programma werd krachttraining. Toch had ik me zwaar vergist; ik dacht dat ik wel redelijk wat kracht had opgebouwd in vorige sporten die ik beoefend heb. Dit viel best tegen. Robin heeft mij echt gepusht en gepusht om over mijn eigen grenzen heen te gaan; als ik dacht niet meer te kunnen, dwong hij mij om er nog een paar reps uit te pushen. Soms kon ik hem wel wat doen als ik zwaar uitgeput was aan het einde van een training en dan nog een set buikspieroefeningen eruit moest persen, maar ben hierdoor wel in korte tijd echt veel sterker geworden.

Resultaten

Dankzij de rust, het enthousiasme en de professionaliteit van Robin heb ik echt veel progressie gemaakt, wat te merken is aan mijn uithoudingsvermogen, kracht en mijn lichaamsbouw. Robin heeft ontzettend veel kennis en ervaring en dit is duidelijk te merken in zijn trainingen. PPT is echt een ontzettend fijne plek om te training, je traint max. met 2 personen tegelijkertijd in de trainingsruimte. Vaak had ik een privé training. Je traint alleen met losse gewichten, waardoor je veel meer core stabiliteit ontwikkelt.

Joel is een gedreven, integere en enthousiaste eigenaar en zal je altijd eerlijk advies geven. Absoluut een aanrader dus. Onwijs bedankt Robin en Joel!

Wil je meer weten over Personal Training?

Personal Performance Training biedt Personal Training aan waarbij we je helpen fitter en sterker te worden. Lees meer op de Personal Training pagina of neem contact op.