Fittergy Sportvasten Den Haag Testimonial George

Fittergy Sportvasten Den Haag Testimonial George

Logo Fittergy sportvasten

Ik sport 5x per week maar er ging op een gegeven moment geen kilo meer vanaf. Toen vertelde iemand mij zijn ervaring met Sportvasten. Ben daarna online gaan zoeken naar ervaringen van anderen maar dit had ik beter niet kunnen doen, want hierdoor heb ik het een jaar uitgesteld. Omdat niets hielp met afvallen heb in april besloten om het toch te gaan proberen bij Joel.

Conclusie: had het een jaar eerder moeten doen, ben in 10 dagen 9 kilo afgevallen. Ik heb het programma niet als zwaar ervaren had er zo nog 10 dagen aan toe willen voegen.

Ben inmiddels een maand verder en de teller staat nu op -11 kilo. In november mag ik weer Sportvasten en dat ga ik zeker weer doen. Kortom een aanrader.

Op zoek naar sportvasten in Den Haag?

Lees verder over de mogelijkheden van Fittergy sportvasten bij Personal Performance Training in Den Haag of lees meer op de website van Fittergy sportvasten.