Sportvasten Den haag/ Scheveningen Testimonial Claudia van Soest

Sportvasten Den haag/ Scheveningen Testimonial Claudia van Soest

Logo Fittergy sportvasten

In 2016 werd ik via een vriendin getipt over sportvasten. Ik ben mij er in gaan verdiepen en werd enthousiast. Ik ben op zoek gegaan naar een coach in Den Haag en ben toen bij een vrouwelijke coach terecht gekomen. Met haar toen een startdatum afgesproken en ik kon aan de slag. Het viel mij toen heel erg tegen en ik hield het niet vol. Ik sport normaal 5-6x per week, maar 30 min hardlopen kon ik niet vol houden. Ik maakte de switch niet en mocht na 2 dagen vasten weer opbouwen. Met een ontevreden gevoel en het idee dit nooit meer te doen en ook nooit iemand aan te raden sloot ik het sportvasten af. Toch kon ik het niet los laten dat het mij niet lukte terwijl ik heel veel goede verhalen lees over sportvasten. Ik wilde het nog een keer proberen, maar met een andere coach.

Via internet kwam ik bij PPT terecht. Ik las veel positieve verhalen en heb contact opgenomen met Joel. Wat een verschil van aanpak. Joel geeft veel uitleg, heeft mij gemeten, gewogen en tests gedaan. De aanpak van tevoren goed besproken en op de vasten dagen wilde hij mij ook zien en ik moest bij hem trainen.

Het was zo’n verschil met de vorige keer! Nu was het ook prima te doen voor mij. Mijn doel was een reset voordat ik start met de marathon voorbereiding. Ik had niet veel verwachting wat betreft gewichtsverlies omdat ik al niet te zwaar ben, maar het resultaat is verbluffend. Ik ben op de juiste plekken in omvang verminderd, maar dat was niet mijn primaire doel.

Ik voel me fit, heb energie en ik heb deze 10 dagen als  prima ervaren. Maar dit komt ook door de begeleiding van Joel. Hij steunt waar nodig, is heel serieus en geeft duidelijke uitleg.

Mocht je twijfelen over sportvasten, met Joel gaat het lukken! Een goede coach is belangrijk en noodzakelijk!

Op zoek naar sportvasten in Den Haag?

Lees verder over de mogelijkheden van sportvasten bij Personal Performance Training in Den Haag/Scheveningen of lees meer op de website van Fittergy sportvasten.